Simcity 2000 Se


(Kategória: Letöltés)
2019 03 22, 7:47

Fájl mérete: 10.32 mb
Letöltve:8463 alkalommal
A Simcity 2000 a híres polgármesterképző sorozat jelenleg középső tagja. Szerintem a legjobban játszható is egyben. Az első rész még gyerekcipős volt, a 3000-ben viszont elvadultak a dolgok, szerintem túlbonyolították.

Ha belekezdünk a játékba, akkor választhatunk, hogy teljesen új vársoba kezdünk vagy már kiépített város irányítását vesszük át. Ha új városba kezdünk, keresztelkednünk kel, meg kell adnunk a város nevét. Ezek után már kezdődhet is a metropolisz építése! Először energiára valamint vízre van a legnagyobb szükség. Ezeket a feladatokat úgy láthatjuk el, hogy erőműveket illetve víztároló alkalmatosságokat építünk. Ha ezek megvannak jöhetnek a zónák. Rendelkezésünkre állnak lakossági zónák, gyártelepek, kereskedelmi zónák, repülőterek, tengerpartok. Nem maradhatnak el az oktatási/gyógyászati épületek sem. A város biztonsága érdekében epítenünk kell rendőrséget és tőzoltóságot is. Ezek voltak az elsődleges feladatok. A másodlagos feladatok közé olyanok tartoznak, mint parképítés, állatkert, szórakoztató helyek építése. Nagyon fontos, hogy a különböző zónák illetve épületek össze legyenek kapcsolva a víz és áramhálózattal.

Azért nem lesz a polgármesterképzőben egyszerű dolgunk az bizti. Meg kell találnunk a lakosság számára elfogadható adóértéket, mert ha túl magasak az adók akkor elköltözhetnek a lakók, ha pedig túl alacsonyak, akkor soha nem jutunk elég bevételhez. Életünket azzal is megnehezíthetjük, ha bekapcsoljuk a katasztrófa opciókat. Ezek között olyanokat találunk, mint például földrengés, tornádó stb.
Azt hiszem erről a gaméről nagyon sokat lehetne írni, de inkább játssz vele mintsem leírásokat olvasgass.Ezen tartalom származási helye: a Thor szórakoztató portál
( http://thor.hu/?download_view3_41_Simcity_2000_Se )
neved:
emailcíme akinek küldöd:
értesítés szövege: