Ajánlataink

Szoftverek letöltése

Most töltötték le


Végzetúr ingyenes játék
TaTus a kistestvér

letöltés > Általános segédprogramok > DOSBox v0.72
Különleges DOS-emulátor. Windows 95/98/Me/NT/2000/XP Free program Különleges Shell-program, mely DOS-alapú, régebbi programok futtatását teszi lehetővé Windows...

thoradmin  
2008 11 7 9:26 | válasz erre | #1
Beállítás
1. Hozz létre egy mappát, ahova a játékaid kerülnek. PL: C:\DOSBOX Lehetőleg szóköz nélkül. Pakold ide a kedvencet amit előzőleg telepítettél.
2. Szerkeszd a dosbox.conf-ot. Ez tárolja a program beállításait. Windows alatt a Start menüből elérhető, amúgy a program telepítési könyvtárában van.
Írd a végére: mount c c:\dosbox Értelemszerűen a könyvtár nevét cseréld le a megfelelőre. Írd a végére, egy új sorba: c:
Ezzel elkerülöd, hogy minden alkalommal be kelljen írnod ezt a két parancsot, ráadásul nem biztos, hogy a programban tudsz majd kettőspontot írni.
3. Indulhat a program. Innentől minden a megszokottak szerint megy, ''cd játék'' és ''játék.exe''.
- Az emulált gép sebességét a ctrl-F11 és ctrl-F12 billentyűkombinációkkal állíthatod. A túl sok és a túl kevés is rossz, kísérletezz. Nyomj egy ctrl-alt-del-t és a Feladatkezelőben figyeld, mennyi processzort eszik. 100% fölé értelemszerűen nem viheted.
- A ctrl-F7 és ctrl-F8 segítségével a frameskip értékét állíthatod be, azaz hogy minden 11 képkockából hányat ne rajzoljon ki a gép. Ezzel tovább gyorsítható a futás.
- Teljes képernyő: alt-enter
Üzenetek kezelése a fórumban >> Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Play! Boxing

Play! Escape