Tartalom:

Structural Engineering Challenge 3.0


(Kategória: Letöltés)
2018 10 21, 8:42

Fájl mérete: 855.53 kb
Letöltve:34 alkalommal
Mivel egy nagyon gyakorlott matematikus (go ahead, laugh), I love ami véleményem szerint a vizsgálat a nehéz számításokat. Míg a strukturális Engineering Challenge Nem volna származékok és integrals, hogy nem kínálnak reális fizika modell célja, hogy tesztelje a tartósság egy alapítvány. Míg

is hangot egy kicsit áporodott, hogy valóban fantasztikusan húzta le. Létrehozásával egy olyan struktúra középpontjában egy pont körül a nyomás, akkor értékelik a legjobb módja annak, hogy támogatja azt. A lassan több súlyt, láthatjuk, amelyek részei a szerelvényedet jobban kell támogatni. Sok különböző kihívásokkal szemben, híd-, mint a polc-stílusú épület.

A felület tiszta és hatékony, a gördülékeny animációk képviselő kihajlás (vagy nem becsatolást) formációk. Ez megéri a letöltés, akkor lesz meglepetés, hogy lássuk, milyen móka ez tényleg az.

Eredeti szöveg:

License:
Shareware

Requirements:
Being a very proficient mathematician (go ahead, laugh), I love putting my mind to the test with difficult calculations. While Structural Engineering Challenge doesn t have derivatives and integrals, it does offer a realistic Physics model designed to test the durability of a foundation.

While that may sound a little stale, it is actually pulled off fantastically. By creating a structure focused around a point of pressure, you can evaluate the best way to support it. By slowly adding more weight, you can see which parts of your construction need more support. There are many different challenges, ranging from bridge-like to shelf-style building.

The interface is clean and efficient, with smooth animations representing the buckling (or not buckling) formations. It s worth a download; you ll be surprised to see how fun it really is.


Ezen tartalom származási helye: a Thor szórakoztató portál
( http://thor.hu/?download_view18_17643_Structural_Engineering_Challenge )