Tartalom:

Spore: Lénylabor (magyar)


(Kategória: Letöltés)
2019 03 26, 2:53

Spore: Lénylabor (magyar)
Fájl mérete: 157.07 mb
Letöltve:5774 alkalommal
Tervezd meg saját lényedet és népesítsd be a spore univerzumot.
Oprendszer: /Windows 2000/Windows XP/Windows Vista/
Licensz: Shareware program (próba verzió, beépített korlátokkal)
A játékban saját lényeket hozhatsz létre, tetszés szerinti fajt, fajokat tervezhetsz a lényszerkesztőben, majd ezekkel benépesíted a MySpore univerzumát. A teremtéskor előre elkészített sablonokból választhatsz, majd azokat egyéni ízlésednek, fantáziádnak megfelelően alakíthatgatod. Majd a Darvini? evolúció segítségével összetett civilizációt hozhatsz létre: épületek, járművek fejlesztése révén benépesítve a világot.. Ebben az univerzumban mással is megoszthatod lényeindet, beszélgethetsz, másokkal, ismerőseiddel. A demóban tetszőleges mennyiségű lényt alkothatsz a lényszerkesztőben, de a teljes lehetőségeknek csak a 25 százalékát használhatod.

A játék lényeges elemei csak működő internetkapcsolat esetén érhetőek el, így tudsz kapcsolódni a közösséghez és a MySpore oldaladhoz.

Amikor először indítod el a Spore Lénylabort, a játék automatikusan kiválasztja a grafikus kártyádhoz, processzorodhoz és hangkártyádhoz leginkább megfelelő beállításokat. A teljesítmény javításához a Beállítások menü Grafikus beállítások fülén állítsd a minőséget az aktuálisnál alacsonyabbra.

A Lénylabor teljesítményét a képfelbontás 1024 x 768-ra vagy 800 x 600-ra való csökkentésével is javíthatod. Nem javasolt a teljes képernyős felbontás, ha monitorod felbontása 1600 x 1200 képpont vagy több.

A Spore Lénylabor egy valósidejű 3D játék, mely számítógéped processzorkapacitásának egy részét igénybe veszi. A háttérben futó más alkalmazások lelassíthatják. A legjobb eredmény eléréséhez érdemes bezárni minden háttéralkalmazást, amikor a Spore Lénylaborral játszol.

Egyes rendszereken jobban futhat a játék teljes képernyős, mint ablakos módban.

Az Electronic Arts terméktámogatási oldala a http://support.ea.com
honlapon található észak-amerikai vagy a http://eusupport.ea.com címen az európai felhasználók számára. A szükséges információt a keresőeszközökkel találhatod meg. Amint elérhető új információ, a Tudásbázis frissül, ezért érdemes vissza-visszatérni térni a legfrissebb hírekért és információkért.

Csalás beírásához először is meg kell nyitni a parancskonzolt a ctrl-shift-c kombináció együttes lenyomásával. Az Enter megnyomásával bezárhatod a konzolt. Néhány itt használható parancs látható az alábbiakban:

help: a játék összes csalásának felsorolása.
help [csalásnév]: specifikus információt ad a csalásról.
quit: kilépés a játékból.Ezen tartalom származási helye: a Thor szórakoztató portál
( http://thor.hu/?download_view15_24761_Spore_Lenylabor_magyar_ )