Ajánlataink

Játékok

Most töltötték le


Végzetúr ingyenes játék
TaTus a kistestvér

letöltés > Játék magyarítások > Carmageddon TDR 2000
Carmageddon The Death Race 2000 Eljött a 2000. év, és minden magára adó cég megpróbál ebből profitálni, így talán nem meglepő, hogy az új Carmageddon nevében is...

hasonló letöltések
  • Carmageddon
   Az SCI 1997 nyarán adta ki a Carmageddon-t. Ez óriási sikert aratott az akciójátékok terén. Majd az év vége felé kiadtak hozzá egy kiegészítő lemezt Carmageddon:...
  ThorAdmin  
  2008 10 22 12:25 | válasz erre | #3
  thor_CarmageddonTDR2000.exe mérete totalcommanderben ha nézed 139913 ha nem ennyi akkor ezt írja ki mert sérült a file. Töröld a temp könyvtáraid tartalmát és újra töltsd le a filét.
  Ez egy önkicsomagolós exe file ami a c: / program files / thor / carmageddon TDR 200 / könvtárba teszi azt a cuccot amit a game létező könyvtárába kell átmásolni ahhoz hogy magyar legyen. Az Assets könyvtárról készíts egy másolatot mielőtt felűlírod a tartalmát vész esetére.
  gyurma772@freemail  
  2008 10 22 12:23 | válasz erre | #2
  hogy kell magyarosítani?
  Letöltöm, de azt írja ki hogy nem win32 alkalmazás.
  ThorAdmin  
  2008 10 22 12:23 | válasz erre | #1
  <img src="http://thor.hu/e107_files/downloadthumbs/game/Carmageddon TDR 2000.jpg">

  Az első pályát a már jól ismert piros autóval kezdjük, de amennyiben sikerül valamelyik ellenfél tákolmányát tropára törnünk, lehetőségünk van a verseny után, hogy megvásároljuk azt. Ehhez nincs másra szükségünk csak sok-sok pénzre, amit minden pálya után kapunk, annak mértékében is, hogy mennyi zombit ütöttünk el, és milyen gyorsan, jól teljesítettük az adott szakaszt. Aki esetleg nem akar kocsit váltani, az tuningolhatja is a jelenlegit a befolyt összegből. Három tulajdonságán fejleszthetünk: páncélzat, teljesítmény és támadóerő. Az előbb említett sorrend az upgrade értékében is megmutatkozik, mivel a támadóerő a legdrágább fejlesztési lehetőség. A tuningolás költséges mulatság, de nagyon hasznos, amit a későbbi pályákon lehet érzékelni (érdemes a támadóerőt és a teljesítményt jobban fejleszteni).
  Üzenetek kezelése a fórumban >> Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

  Play! Stressgame

  Play! Monkeyups